Vejledning i brug af hjemmeside login o. a.

Virker nedenstående ikke på din PC kan det skyldes, at din PC ikke er opgraderet. Det anbefales, at din Browser (F. eks. Internet Explorer eller Chrome) er af nyeste version.

Opret ny bruger

 1. Klik på menupunktet ”Medlems Login” i den vandrette menulinje, lige under logo og navn.
 2. Klik på linket ”Registrer” lige under knappen ”Log på”.
 3. Udfyld ALLE felter. Føre man musemarkøren hen over feltet får man en kort vejledning.
 4. Feltet ”Brugernavn” udfyldes med et valgfrit navn, f. eks. dit eget navn eller dine initialer. To brugere kan ikke have samme brugernavn så man kan blive nødt til at vælge noget andet end man havde tænkt sig.
 5. Feltet adgangskode udfyldes med en selvvalgt adgangskode. Koden gentages i det efterfølgende felt for at være sikker på man har tastet rigtig.
 6. Til slut sætter man hak i feltet ”Vilkår og betingelser”. Der er et link til vilkårene nederst på hjemmesiden.
 7. Klik på den blå knap ”Registrer”.

Inden for kort tid modtager du en e-mail hvor i der er et link som du skal klikke på. Det skal gøres inden for 24 timer efter modtagelsen. Er der gået mere end 24 timer virker linket ikke længere og du skal derfor kontakte webmaster på nedenstående e-mail adresse.Dette for at sikre os at, e-mail adressen er korrekt. Modtager du ikke mailen kan den være havnet i din SPAM mappe eller også er der fejl i den e-mail adresse du har oplyst. Når du har klikket på linket dukker der efter kort tid en meddelelse op på din skærm, hvor der står, at nu kan du logge ind.

Modtager du ikke mailen skal du kontakte webmaster på e-mail adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Login på hjemmesiden

 1. Klik på menupunktet ”Medlems Login” i den vandrette menulinje, lige under logo og navn.
 2. Udfyld feltet ”Brugernavn” med det brugernavn du har oprettet eller den e-mail adresse som du anvendte ved oprettelsen. E-mail adressen kan også bruges som brugernavn.
 3. Udfyld feltet ”Adgangskode” med den adgangskode som du har oprettet.
 4. Sæt evt. hak i feltet ”Husk mig”, så huskes dine loginoplysninger til næste gang du logger på, hvis din browser understøtter dette.
 5. Klik på knappen ”Log på”.

Du er nu logget på hjemmesiden og kan se det der kun er beregnet for medlemmer. I venstre side af skærmen er der dukket en menu op der hedder ”Brugermenu”. Her kan du f. eks. finde et menupunkt til forum, men ellers anbefales det blot at se sig om. Har du forslag til indhold må du meget gerne skrive til webmaster eller til selskabet.

Glemt brugernavn eller adgangskode

 1. Klik på menupunktet ”Medlems Login” i den vandrette menulinje, lige under logo og navn.
 2. Klik på linket ”Glemt log på?” lige under knappen ”Log på”.
 3. Sæt hak i enten ”Mistet brugernavn” eller ”Mistet adgangskode” og følg vejledningen på skærmen. Man får enten en mail med sit brugernavn eller også en maskingenereret adgangskode.
 4. Enter kan man fremover bruge den maskingenereret adgangskode eller også kan man selv rette den.

Ret adgangskode

 1. Klik på menupunktet ”Medlems Login” i den vandrette menulinje, lige under logo og navn.
 2. Udfyld feltet ”Brugernavn” med det brugernavn du har oprettet eller den e-mail adresse som du anvendte ved oprettelsen. E-mail adressen kan også bruges som brugernavn.
 3. Udfyld feltet ”Adgangskode” med den adgangskode som du vil ændre.
 4. Klik på knappen ”Log på”.
 5. Klik på ”Ret adgangskode” i brugermenuen til venstre.
 6. Udfyld feltet ”Adgangskode” med den nye adgangskode som du vil anvende.
 7. Udfyld feltet ”Gentag adgangskode” med den samme adgangskode som ovenstående.
 8. Udfyld feltet ”Aktuel adgangskode” med den gamle eller maskingenereret adgangskode.
 9. Klik på knappen ”Opdater

Log af hjemmesiden

 1. Når du er logget ind på hjemmesiden er der et menupunkt i den vandrette menulinje, lige under logo og navn der hedder ”Log af”. Klik på det og du forlader medlemssiderne. Alternativt kan du også bare lukke din browser ned ved at klikke på krydset i øverste højre hjørne.

OBS!

Brugernavn kan man ikke selv rette, det kan kun webmaster, men vi retter helst ikke brugernavn. Gør man det mister man forbindelsen til alle de indlæg man har i forum. Har man ikke skrevet noget i forum er det lettere, men har du en rigtig god grund til at ændre dit brugernavn så kan du skrive til webmaster.

Problemer med leveringen af tidsskriftet?

Vaabenhistorisk Tidsskrift uddeles af Bladkompagniet en søndag omkring den 25. i månederne februar, marts, maj, august, september, oktober, november.

Mangler du det sidst udkomne nummer eller var det ødelagt, så leverer Bladkompagniet et eksemplar uden udgift for VHS. Men denne service gælder kun det senest udkomne nr. Mangler du andre numre til din samling, så skriv det under  bemærkninger, så skal jeg se om jeg har det på lager.

Udfyld nedenstående formular med fuldstændig navn og adresse samt medlemsnummer og en angivelse hvad problemet er. Afslut med tryk på "Send".

Steen Kjær

74 45 65 00

Skriv e-mail eller et telefonnummer, gerne begge dele, så vi kan kontakte dig, hvis der er spørgsmål.

 

Skriver du en e-mail modtager du en kvittering for din henvendelse.

 

 

 

Hjemmesiden søger ildsjæle!

Vi har brug for din feedback - dit forslag til en bedre hjemmeside", Vi søger ildsjæle der vil være med til at gøre hjemmesiden mere spændende og interessant.

Der skal findes personer / etableres arbejdsgrupper, som er interesseret i at arbejde med opgaver ifm. hjemmesiden:

 • Der skal løbende fremfindes allerede eksisterende artikler fra hhv. tidsskrift og årbøger. Disse artikler skal løbende præsenteres på forsiden som reklame.
 • Der skal løbende skabes nye digitale udstillinger hvor genstande og billeder præsenteres, der skal være et skift periodisk. Eventuelt hver måned. Gamle udstillinger skal kunne ses under historik.
 • Der skal løbende være nogle moderatorer der holder øje med forum.
 • Der skal løbende skrives ny artikler der præsenteres på hjemmesiden.
 • Der skal i tidsskriftet skrives artikler der kan køre videre på hjemmesiden og hvor det er muligt at medlemmerne kommer med feedback.

Kan du hjælpe og er du interesseret så send end mail via denne mailformular.