Er tidsskriftet udeblevet?

Vaabenhistorisk Tidsskrift uddeles af Bladkompagniet sidste søndag i månederne:

februar, marts, maj, august, september, oktober og november.

Du skal være opmærksom på at bladdistributøren forbeholder sig ret til at udsætte leveringen i op til en lille uge, hvis der er specielle forhold der gør sig gældende. Vi vil derfor bede dig om at vente en uge med at melde, at du evt. ikke har modtaget dit tidsskrift. Det kan være på vej.

Er du oprettet som bruger på hjemmesiden så vil du under normale omstændigheder modtage en mail et par dage før tidsskriftet udkommer, med en elektronisk udgave af tidsskriftet. Er du ikke oprettet som bruger kan du med fordel gøre det her.

Mangler du det sidst udkomne nummer eller var det ødelagt, så leverer Bladkompagniet et eksemplar uden udgift for VHS, men denne service gælder kun det senest udkomne nr.

Mangler du andre numre til din samling, så skriv det under  bemærkninger, så skal jeg se om jeg har det på lager.

Udfyld nedenstående formular med fuldstændig navn og adresse samt medlemsnummer og en angivelse hvad problemet er. Afslut med tryk på "Send".

Carsten Pedersen, 20 13 12 11

Skriv e-mail eller et telefonnummer, gerne begge dele, så vi kan kontakte dig, hvis der er spørgsmål.

 

Skriver du en e-mail modtager du en kvittering for din henvendelse.

 

 

Hvad er dette?

I Kastellet i København er gjort et arkæologisk fund, som arkæologerne spørger, om et eller flere af vores medlemmer eller gæster på hjemmesiden kan hjælpe med en identifikation af.

Mærket består af en forside (med krone og to ovaler), en aksel og en bagplade med dorn. Den lille dorn har nok fastholdt mærket i noget stof eller læder. Hver af ternene er 1 cm. Så mærket er altså ca. 1,5 cm i diameter, når det er lukket sammen ved det lille hængsel.

Klik på billederne for større størrelse. 

fig 1

fig 2

Nogen, der kan kaste lys over dette? 

Send gerne dit bud her via denne formular

VHS formidlingssalg

VHS formidlingssalg er en intern auktion, kun for medlemmer af selskabet.
Herunder vise link til de planlagte formidlingssalg. Er der ingen link er der ikke nogle planlagte salg for tiden, men hold øje, der kommer snart et.
Klik på et link herunder og se billeder, og de nærmere betingelser for salget.

Ingen arrangementer fundet