Arrangementoplysninger

Arrangement:
A F L Y S T på grund af Corona - Medlemsmøde i Fyngruppen, Foredrag, "Big Bill", af forfatter Martin Lund
Dato:
Tir, 26. Januar 2021, 19:30
Hvor:
Fyngruppens mødested - Odense, Fyn
Kategori:
Fyn
Created by:
Administrator

Beskrivelse

Foredrag af Martin Lund

‘BIG BILL’


I slutningen af maj måned 1940 ringer præsident Roosevelt til dansk/amerikaneren William S. Knudsen, der er øverste direktør for verdens største industrivirksomhed General Motors i Detroit. Roosevelt ønsker, at Knudsen skal komme til Washington for at genopbygge amerikansk forsvar og stå i spidsen for at fremstille de våben, som de allierede får brug for under krigen.

Historien om hvordan han gjorde det, og hans vej fra Kartoffelrækkerne til toppen af det amerikanske samfund, er et eventyr, der handler om at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt med de rigtige kvalifikationer.

Han er stort set glemt her i landet – mærkeligt nok, for han er en af de største og mest betydningsfulde danskere i nyere tid.

Journalist, forfatter og historienørd Martin Lund har for nyligt udgivet bogen ‘BIG BILL’, der handler om dansk/amerikaneren William S. Knudsens utrolige liv og gerninger.


Sted

Location:
Fyngruppens mødested
By:
Odense
Region:
Fyn
Land:
Denmark

Beskrivelse

Kontakt Martin Jørgensen på telefon 21 75 37 27 eller E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere oplysning.