Samlermesse i Rødovrehallen

12. November 2023 kl 10.00

Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre

Der er desværre opstået en serverfejl, som bevirker, at ansøgninger til Samlermesse fra den 26. oktober til 6. november er gået tabt. Vi har modtaget indbetalinger, men har ikke selve ansøgningen.

Hvis du har sendt en ansøgning i ovennævnte periode, bedes ud udfærdige en fornyet ansøgning og sende den på mail til nedenstående mail adresse:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fulde Navn:

Adresse:

E-mail:

Mobiltelefon:

Fødselsdato:

Interesseområder:

Andre oplysninger:

Det samme gælder for nye ansøgere (både A og B-medlemskab samt bestilling af borde mv).

Du vil herefter modtage en mail med medlemsnummer fra vores medlemsservice, når vi har registreret din indbetaling. Hvis vi ikke har modtaget din e-mailadresse, skal du blot oplyse dit navn ved indgangen til messehallen, hvor vores servicepersonel har adgang til medlemslister.

For at kunne præsentere våben, der kræver tilladelse (fx sabler, skydevåben) kræves det, at besøgende mindst 2 dage før Samlermessen indmelder sig i Vaabenhistorisk Selskab. Det er ikke tilladt at sælge medlemskaber på dagen ved indgangen.

Vi har indført et særligt B-medlemskab til 100 kr, som giver adgang til Samlermessen. B-medlemskab giver også adgang til møder, foredrag, hjemmeside og online tidsskrifter.

Meld dig gerne ind i god tid. Ved indgangen til samlermessen har vi lister over betalende medlemmer, hvor man blot skal opgive sit navn.

Det aktuelle beløb kan indbetales, enten på: MobilePay nr. 67 115, eller Bankkonto nr. 1551 9028412.

Husk at skrive navn i forbindelse med indbetalingen, så vi kan registrere din indbetaling korrekt.

Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og alene brugt til at give Præsidiet det bedst mulige grundlag for at tage stilling til ansøgningen.