Weblink, foreninger


Arma-Dania


Dansk Militærhistorisk køretøjs-Forening

DMKF blev stiftet i 1995 med det formål "at bevare og udbrede interessen for militærkøretøjer af enhver art og til disse hørende udstyr, samt at skabe kontakt mellem medlemmerne til gensidig støtte ved restaureringsprojekter og lignende".


Jydske landsoldater


Kystbatteriet

Læs mere i denne fil som også kan downloades.


Norsk Vaabenhistorisk Selskab 


Sjællandske sortkrudtskytter 

Sjællandske Sortkrudtskytter er en forening, der er tilsluttet lands forbundet Danske Sortkrudtsskytter. Skydningen startede i 1978 med det formål, dels at give interesserede mulighed for at dyrke skydning med forlade våben under så oprindelige vilkår som muligt, dels at udbrede interessen for de historiske våben, dels at virke for deres bevarelse og dels fremme forskningen om gammel våben teknologi og –anvendelse.


Telegrafhistoriske Samlings/ Militærhistorisk Samling Fredericias Venner, THSV

Telegrafhistoriske Samlings / Militærhistorisk Samling Fredericias Venner. Siden beskriver samlingens indhold, omfang og aktiviteter og dels kort beskriver historien knyttet til signaltjenesten, regimentet og garnisonen.


Vigersted skytteforening

Vigersted Skytteforening (VSF) er en skytteforening, som sætter alsidighed i højsæde. Vi forsøger konstant at indrette os efter medlemmernes behov inden for skydesporten. Det betyder at du kan træne skydning indenfor både pistolskydning, riffelskydning, IPSC, Steels Challenge, jagtindskydning og meget mere. 

I 2019 har vi haft en medlemstilgang på over 20 %.

Har du lyst til at prøve kræfter med skydesporten, eller er du allerede skytte og søger et nyt sted at træne på Midtsjælland? Så er Vigersted skytteforening, med sine udendørsbaner beliggende nær Ringsted, måske stedet for dig.