Medlems login

Login til hjemmesiden er kun for medlemmer af selskabet

Glemt brugernavn eller adgangskode?

faq

Hvordan opretter jeg en bruger på hjemmesiden?
 1. Klik på menupunktet ”Opret brugerlogin” i den vandrette menu lige under logo og navn.
 2. Udfyld ALLE felter.
 3. Feltet ”Brugernavn” udfyldes med et valgfrit navn, f. eks. dit eget navn eller dine initialer. To brugere kan ikke have samme brugernavn så man kan blive nødt til at vælge noget andet end man havde tænkt sig.
 4. Feltet adgangskode udfyldes med en selvvalgt adgangskode. Koden gentages i det efterfølgende felt for at være sikker på man har tastet rigtig.
 5. Til slut sætter man hak i feltet ”Vilkår og betingelser”. Der er et link til vilkårene nederst på hjemmesiden.
 6. Klik på den blå knap ”Registrer”.

Inden for kort tid modtager du en e-mail hvor i der er et link som du skal klikke på. Det skal gøres inden for 24 timer efter modtagelsen. Er der gået mere end 24 timer virker linket ikke længere og du skal derfor kontakte webmaster.Dette for at sikre os at, e-mail adressen er korrekt. Modtager du ikke mailen kan den være havnet i din SPAM mappe eller også er der fejl i den e-mail adresse du har oplyst. Når du har klikket på linket dukker der efter kort tid en meddelelse op på din skærm, hvor der står, at nu kan du logge ind.

Modtager du ikke mailen skal du kontakte webmaster.

Brugernavn kan man ikke selv rette, det kan kun webmaster, men vi retter helst ikke brugernavn. Gør man det mister man forbindelsen til alle de indlæg man har i forum. Har man ikke skrevet noget i forum er det lettere, men har du en rigtig god grund til at ændre dit brugernavn så kan du skrive til webmaster.

Hvordan logger jeg ind på hjemmesiden?
 1. Klik på menupunktet ”Medlems Login” i den vandrette menulinje, lige under logo og navn.
 2. Udfyld feltet ”Brugernavn” med det brugernavn du har oprettet eller den e-mail adresse som du anvendte ved oprettelsen. E-mail adressen kan også bruges som brugernavn.
 3. Udfyld feltet ”Adgangskode” med den adgangskode som du har oprettet.
 4. Sæt evt. hak i feltet ”Husk mig”, så huskes dine loginoplysninger til næste gang du logger på, hvis din browser understøtter dette.
 5. Klik på knappen ”Log på”.

Du er nu logget på hjemmesiden og kan se det der kun er beregnet for medlemmer under menupunktet "Medlemssiderne". Når du logger ind bliver du automatisk ført til siden med forum. Ønsker du ikke at bruge forum skal du vælge et nyt punkt i den vandrette menu. Har du forslag til indhold må du meget gerne skrive til webmaster eller til selskabet.

Jeg har glemt brugernavn eller adgangskode, hvad gør jeg?
 1. Klik på menupunktet ”Medlems Login” i den vandrette menulinje, lige under logo og navn.
 2. Klik på linket på denne side ”Glemt brugernavn eller adgangskode?”.
 3. Sæt hak i enten ”Mistet brugernavn” eller ”Mistet adgangskode” og følg vejledningen på skærmen. Man får enten en mail med sit brugernavn eller også en maskingenereret adgangskode.
 4. Enter kan man fremover bruge den maskingenereret adgangskode eller også kan man selv rette den.
Hvordan retter jeg min adgangskode?
 1. Klik på menupunktet ”Medlems Login” i den vandrette menulinje, lige under logo og navn.
 2. Udfyld feltet ”Brugernavn” med det brugernavn du har oprettet eller den e-mail adresse som du anvendte ved oprettelsen. E-mail adressen kan også bruges som brugernavn.
 3. Udfyld feltet ”Adgangskode” med den adgangskode som du vil ændre.
 4. Klik på knappen ”Log på”.
 5. Klik på ”Ret adgangskode” i menupunktet "Medlemssiderne".
 6. Udfyld feltet ”Adgangskode” med den nye adgangskode som du vil anvende.
 7. Udfyld feltet ”Gentag adgangskode” med den samme adgangskode som ovenstående.
 8. Udfyld feltet ”Aktuel adgangskode” med den gamle eller maskingenereret adgangskode.
 9. Klik på knappen ”Opdater
Hvordan logger jeg af hjemmesiden igen?

Når du er logget ind på hjemmesiden er der et menupunkt i den vandrette menulinje, lige under logo og navn der hedder ”Log af”. Klik på det og der dukker en ny siden op hvor du skal klikke på knappen "Log af" og du forlader nu medlemssiderne. Alternativt kan du også bare lukke din browser ned ved at klikke på krydset i øverste højre hjørne.

Kan jeg selv rette i mine personlige oplysninger på hjemmesiden?

Ja det kan du!

Du har adgang til at rette i din egen profil. Her kan du rette alle dine oplysninger bortset fra dit brugernavn. Årsagen til at du ikke kan rette dit brugernavn er hensynet til forum. Hvis man retter brugernavnet mister man forbindelsen til alle de indlæg man har lavet. Andre brugere har også lært dig at kende under dit brugernavn, så her vil det også det have konsekvenser at ændre navnet.

Men ingen regler uden undtagelser. Hvis du af en eller anden grund ønsker at ændre dit brugernavn så er det noget du kan skrive til Webmaster og bede om, gerne med en forklaring på hvorfor. Har man ikke været aktiv i forum så vil en ændring være lettere. Har man været aktiv så vil Webmaster nok argumentere mod ændringen medmindre der er en vægtig grund, så det er ikke umuligt så skriv endelig.

Du retter i din profil ved at logge dig ind på siden og klikke på menupunktet "Medlemssiderne". Herunder finder du punktet "Ret adgangskode / profil".

Skriv til Webmaster via denne side: Kontakt Webmaster.