Spændende tilbud til selskabets medlemmer:
Tur til Norge og Oscarborgfæstningen o. a. til maj 2020.
Tilmelding allerede nu. Læs mere om turen under aktiviteter. 

Lokale grupper i Vaabenhistorisk Selskab

Vaabenhistorisk selskab er et landsdækkende selskab, men Selskabet har også mange medlemmer uden for Danmark.

Selskabet opstod i sin tid i København. København bliver derfor nok af mange opfattet som hovedsædet til trods for at selskabet er landsdækkende. Da det sikkert, for de fleste, er langt at rejse, hvis man gerne vil deltage i de aktiviteter der tilbydes, har der derfor, fra starten været et behov for nogle lokale grupper i medlemmernes nærområde, så man havde et sted at mødes. Grupperne er opstået i takt med at der har været medlemmer som havde lyst til/mulighed for at løfte den opgave.

Pt. har Vaabenhistorisk Selskab følgende etablerede lokale grupper og flere er på vej. Grupperne er listet i alfabetisk rækkefølge. Bornholm, Fyn, København, Lolland, Nordjylland, Sønderborg og Aarhus.

 

 

I grupperne laves der forskellige aktiviteter som f. eks. medlemsmøder med foredrag, byttemøder eller måske udflugter. Aktivitetsniveauet grupperne imellem kan svinge, det styres af medlemmerne selv i det omfang de støtter op om gruppernes aktiviteter. Man er velkommen i alle grupper og kan derfor deltage i flere grupper.