15 Jun
Formidlingssalg i Odense
15.06.2024 11:30 - 15:30
15 Sep
TUR TIL FREGATTEN JYLLAND OG REGAN VEST
15.09.2024 07:30 - 16.09.2024

Vilkår for brug af hjemmesiden

Rettigheder

Det er kun tilladt at citere vores tekster o. a., hvis dette sker i overensstemmelse med god skik. Du må ikke kopiere materiale fra vores hjemmeside som f. eks. tekster og billeder, ind i dit indlæg/hjemmeside, link til vores siden i stedet for. Vær opmærksom på, at der ikke kan linkes til materialet på medlemssiderne.

Download

Alt materiale som downloades, må kun anvendes til personligt brug. Materialet må på ingen måde videredistribueres eller på anden måde gøres til genstand for kommerciel anvendelse.

Ophavsret

Alt hvad du ser eller læser på denne hjemmeside, er beskyttet af ophavsret, medmindre andet er angivet.

Billeder, tekster og andet tilhører enten Vaabenhistorisk Selskab, forfatteren, fotografen og bruges med tilladelse.

Indholdet på hjemmesiden må kun bruges i henhold til disse betingelser, medmindre der foreligger en skriftlig tilladelse fra Vaabenhistorisk Selskab eller andet udtrykkeligt fremgår. Enhver uberettiget brug af billeder, tekst og andet, kan krænke ophavsretslovgivning.

Har du et behov for at bruge vores materiale i strid med disse regler kontakt da Vaabenhistorisk Selskab med en nøje beskrivelse af hvad dit behov og ønske er. Vi vil da undersøge sagen.

Ingen garanti for indhold og funktionalitet

Vaabenhistorisk Selskab garanterer ikke for, at indholdet på hjemmesiden er korrekt. Vaabenhistorisk Selskab påtager sig intet erstatningsansvar for fejl på hjemmesiden eller ved brug af hjemmesidens funktionalitet.

Brugen af vores hjemmeside sker derfor på egen risiko. Vaabenhistorisk Selskab kan således ikke blive erstatningsansvarlige for evt. skader, som følge af din adgang til eller brug af hjemmesiden. Vaabenhistorisk Selskab er heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningspligt for, skader eller virus, der inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til, brug af hjemmesiden. Det samme gælder for dine eventuelle download af enhver form for materiale fra hjemmesiden.

Vi gør naturligvis hvad vi kan for at undgå enhver form for fejl af enhver art.

Links til og fra andre hjemmesider

Vaabenhistorisk Selskab er ikke ansvarlig for indholdet af disse linkede hjemmesider. Hvis du ønsker at besøge hjemmesider, der er linket til fra denne hjemmeside eller andre hjemmesider sker dette på dit eget ansvar. Ligeledes påtager vi os heller ikke noget ansvar for hjemmesider der linker til denne hjemmeside.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Alle personoplysninger du evt. afgive på vores hjemmeside, i forbindelse med bestilling, indmeldelse og andet, opbevares strengt fortroligt og vil aldrig blive solgt eller videregivet til 3. part.

Vi registrerer IP nummeret på dem der besøger vores hjemmeside. Registreringen vil udelukkende blive brugt til at identificere uautoriseret adgang til vores hjemmeside. IP nummeret kan kun forbindes til ejeren af myndighederne.

Hvad er dette?

I Kastellet i København er gjort et arkæologisk fund, som arkæologerne spørger, om et eller flere af vores medlemmer eller gæster på hjemmesiden kan hjælpe med en identifikation af.

Mærket består af en forside (med krone og to ovaler), en aksel og en bagplade med dorn. Den lille dorn har nok fastholdt mærket i noget stof eller læder. Hver af ternene er 1 cm. Så mærket er altså ca. 1,5 cm i diameter, når det er lukket sammen ved det lille hængsel.

Klik på billederne for større størrelse. 

fig 1

fig 2

Nogen, der kan kaste lys over dette? 

Send gerne dit bud her via denne formular

VHS formidlingssalg

VHS formidlingssalg er en intern auktion, kun for medlemmer af selskabet.
Herunder vise link til de planlagte formidlingssalg. Er der ingen link er der ikke nogle planlagte salg for tiden, men hold øje, der kommer snart et.
Klik på et link herunder og se billeder, og de nærmere betingelser for salget.

Formidlingssalg i Odense
15.06.2024 11:30 - 15:30