Kontakt

Der er nedenstående muligheder for at kontakte  Vaabenhistorisk Selskab. 

Generelle spørgsmål til selskabet og dets virke, som f. eks. medlemsmøder, udstillinger, formidlingssalg og medlemsservice rettes til Selskabet via denne kontaktformular:

Kontakt Selskabet 

Spørgsmål om f. eks. økonomi, medlemsskab af Selskabet og adresseændringer rettes til Selskabet via denne kontaktformular:

Kontakt regnskabsføreren

Spørgsmål til hjemmesidens tekster og brug af billeder skal rettes til førstnævnte kontaktmulighed. Spørgsmål eller bemærkninger af teknisk karakter rettes til webmasteren via denne kontaktformular:

Kontakt webmaster

Hvis dit tidsskrift udebliver eller der er andre problemer med det kan du hjælpe forretningsføreren ved at udfylde nedenstående formular som du får adgang til ved at klikke på dette link:

Problemer med tidsskriftet

Hvad er dette?

I Kastellet i København er gjort et arkæologisk fund, som arkæologerne spørger, om et eller flere af vores medlemmer eller gæster på hjemmesiden kan hjælpe med en identifikation af.

Mærket består af en forside (med krone og to ovaler), en aksel og en bagplade med dorn. Den lille dorn har nok fastholdt mærket i noget stof eller læder. Hver af ternene er 1 cm. Så mærket er altså ca. 1,5 cm i diameter, når det er lukket sammen ved det lille hængsel.

Klik på billederne for større størrelse. 

fig 1

fig 2

Nogen, der kan kaste lys over dette? 

Send gerne dit bud her via denne formular

VHS formidlingssalg

VHS formidlingssalg er en intern auktion, kun for medlemmer af selskabet.
Herunder vise link til de planlagte formidlingssalg. Er der ingen link er der ikke nogle planlagte salg for tiden, men hold øje, der kommer snart et.
Klik på et link herunder og se billeder, og de nærmere betingelser for salget.